Bine ai venit! | 欢迎访问网页

2019 – ANUL MISTREȚULUI DE PĂMÂNT

07/02/2019

”Dintre toți copiii lui Dumnezeu

Am sufletul cel mai curat.

Nevinovat și devotat,

Înaintez în lumina ocrotitoare a iubirii.

Dau cât pot din tot ce am,

Fiind astfel mai bogat și de două ori binecuvântat.

Sunt bun tovarăș oricui, legat de lumea-ntreagă,

Bunăvoința mea se răsfrânge asupra tuturor

Și e nemărginită.

SUNT MISTREȚUL”

Theodora LAU

Pe 5 februarie 2019 a început anul Mistrețului de Pământ, al doisprezelea semn zodiacal din horoscopul chinezesc, prilej de schimbări, noi începuturi și consolidare de relații.

În speranța consolidării strânsei prietenii româno – chineze, cele două popoare celebrează împreună în aceste zile un început de an chinezesc marcat de noroc, iubire și progres.

Mistrețul este simbolul onestității, simplității și încăpățânării. Este robust, curajos și dedicat acțiunilor sale. Se bucură de popularitate și este foarte solicitat, fiind ca și Oaia sau Iepurele adept al armoniei universale.

Pe lista calităților sale se poate adăuga faptul că este prieten de nădejde, plin de solicitudine și totodată un bun organizator, detestând certurile sau discuțiile meschine. Este caracterizat de credibilitate și sinceritate, și cu toate că nu ”ia ochii” ca Dragonul și nici nu farmecă precum Maimuța sau Tigrul, vă intră pur și simplu pe sub piele până când nu mai puteți trăi fără el.
Calm și înțelegător jovialul Mistreț este dispus să treacă peste multe dezamăgiri, fiind unul dintre cei mai înțelegători și serviabili oameni din lume.

Mistrețul este personalitatea pasiunilor puternice, iar când iubește, iubește fără rezerve și nu își camuflează sentimentele.
Viața Mistrețului va fi fericită alături de Iepurele cel persipace sau de blânda Oaie. Se împacă bine cu Tigrul. Șobolanul, Boul, Dragonul, Calul, Cocoșul și Câinele i se potrivesc mai puțin dar nu va avea cu ei conflicte majore. Cele mai multe probleme le va avea cu Șarpele și cu Maimuța pentru că se simte depășit de agerimea și șiretenia lor.

Mistrețul de Pământ este pașnic, înțelept și mulțumit și pare că înțelege cel mai bine zicala ”Cămașa e mai aproape de piele decât haina.”

Renumit pentru fermitatea sa, Mistrețul de Pământ se dedică plin de tenacitate obiectivelor sale și muncește neobosit până le atinge.
Este devotat în egală măsură serviciului și familiei, fiind un exemplu de sârguință și avânt, ambele greu de depășit.

Personalități născute în anul Mistrețului de Pământ:

Ernest Hemingway

Humphrey Bogart

Alfred Hitchcock

John D. Rockefeller

Last modified: 07/02/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *