Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Ambasada Republicii Populare Chineze a organizat o receptie cu ocazia sarbatorilor de iarna

09/12/2019

Membrii Asociatiei CHINARO au avut onoarea sa raspunda invitatiei E.S. Doamna Jiang Yu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania si au participat la receptia oferita cu ocazia sarbatorilor de iarna in data de 6 decembrie 2019.

Ne-a bucurat si am apreciat posibiliatea de a fi din nou alaturi de Ambasada Chinei si oaspetii sai la receptia oferita cu acest prilej!

Anul 2019 a fost un an special pentru prietenia dintre tarile noastre: in data de 5 octombrie s-au implinit 70 de ani de cand Romania si China au stabilit relatii diplomatice si 70 de ani de prietenie intre doua popoare care s-au sprijinit reciproc in momentele dificile ale istoriei.

Noi, Chinaro, in calitate de iubitori ai culturii chineze vom cultiva neîncetat relațiile de prietenie dintre România și China mai ales prin facilitarea studieri limbii chineze, ca cea mai importantă componentă a culturii si primul pas in educarea generatiilor viitoare in spiritul acestei prietenii durabile.

In lumea moderna China este un model de succes si un actor important iar Romania nu are dacat motive de mandrie ca are un asemenea prieten.

Ii mutumim Ambasadei Chinei pentru invitatie si pentru faptul ca celebreaza impreuna cu noi, romanii, momentele semnificative ambelor tari ca niste adevarati prieteni si parteneri!

Uram prosperitate celor doua popoare!

Last modified: 09/12/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *