Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Ambasadorul Chinei in Romania, domnul Xu Feihong a mers in vizita la Ministrul Afacerilor Interne al Romaniei

08/05/2018

Pe data de 17 aprilie 2018, Ambasadorul Chinei in Romania, domnul Xu Feihong s-a intalnit cu ministrul afacerilor interne, domna Carmen Daniela Dan. La intalnire a participat secretarul de stat al MAI, domnul Robert Marin.

Excelenta sa, Ambasadorul Xu, a declarat ca partea chineza acorda o importanta deosebita dezvoltarii relatiilor cu Romania si ca este dispusa sa colaboreze cu Romania pentru a consolidarea cooperarii si pentru beneficiile oamenilor din ambele tari.

Doamna Ministru, Carmen Daniela Dan a declarat ca Romania si China au mentinut relatii bune de lunga durata, in special Ministerul Afacerilor Interne al Romaniei a colaborat cu Ministerul Securitatii Publice din China si a adus contributii pozitive la relatiile bilaterale. Anul viitor marcheaza cea de-a 70-a aniversare a stabilirii relatiilor diplomatice intre cele doua tari si 15 ani de la stabilirea unui parteneriat amplu de prietenie de cooperare. Speram ca cele doua parti vor folosi aceasta ocazie pentru a consolida in continuare schimburile si cooperarea pentru a promova dezvoltarea continua a relatiilor bilateral.

Sursa: Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania

Last modified: 08/05/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *