Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Anul Nou Chinezesc

12/02/2021

Anul Nou Chinezesc este cea mai importanta sabatoare traditionala a chinezilor. Acesta este cunoscut sub numele de „Sarbatoarea Primaverii”.

Originea sarbatorii este veche de secole si este inconjurata de mai multe legende si obiceiuri.

Festivalul Primaverii incepe pe 12 februarie  si se incheie cu Festivalul Lampioanelor pe 26 februarie.

De Anul Nou urarile de bun augur abunda in China si in toata lumea!

Speram ca Anul Bivolului de Aur sa transforme toate dorintele in realitate!

Potrivit horoscopului chinezesc, Bivolul este un animal rezistent, de incredere, pe care te poti baza intotdeauna. Acest an o sa fie reprezentat de rezistenta, determinare si munca!  De asemenea, Bivolul semnifica si realizare, succes in viata profesionala, iar anul 2021 are potential pentru a fi unul dintre cei mai buni ani de pana acum.

Chinezii au salutat Anul Bivolului urmarind spectacolul de televiziune Gala Festivalului de Primavara 2021! Gala a fost urmărita, la miezul noptii, 1,14 miliarde de telespectatori si a fost preluat si transmis de peste 600 de televiziuni si programe de stiri din peste 170 de tari si regiuni.

Cu ocazia Anului Nou Chinezesc  si sarbatorii Festivalului Primaverii – Asociatia Chinaro va ureaza sa aveti numai bucurii, multa sanatate si prosperitate si impartasim impreuna cu  poporul chinez acest moment al  armoniei si sperantei!

 

Last modified: 12/02/2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *