Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Anul Nou chinezesc 2024: Anul Dragonului de Lemn

31/01/2024

Anul Nou Chinezesc 2024, cunoscut și sub numele de Festivalul Primăverii sau Anul Nou Lunar, este unul dintre cele mai importante evenimente din cultura chineză şi ţine 15 zile.. Acesta marchează începutul noului an lunar și este un moment pentru reuniuni de familie, festivități culturale și trecerea într-un nou an cu speranță și optimism. Anul 2024 este Anul Dragonului de lemn, iar acest lucru are o semnificație aparte.

Anul Nou Chinezesc este o sărbătoare străveche ce marchează începutul unui nou ciclu lunar și reprezintă, din punct de vedere cultural o renaștere, o sărbătoare plină de tradiții adânc înrădăcinate.

Dragonul, considerat cel mai puternic semn din zodiacul chinezesc, simbolizează puterea și energia. Elementul specific acestui an, Lemnul, reprezintă creșterea și dezvoltarea. Culoarea verde a Dragonului de Lemn aduce aminte de înflorirea și revigorarea naturii, promițând un nou început plin de vitalitate.

În 2024, festivalurile organizate cu această ocazie vor fi la fel de vibrante ca întotdeauna, presărate cu tradiții importante și mâncare delicioasă.

Anul Dragonului de Lemn va fi un an al norocului şi al succesului. Totodată, pentru că lemnul este asociat cu dezvoltarea şi armonia, este un an bun pentru persoanele care vor să iasă din zona de confort.

2024 este Anul Dragonului de Lemn, care începe pe 10 februarie 2024 (Anul Nou Chinezesc) și se încheie pe 28 ianuarie 2025. Dragonul este, de asemenea, asociat cu anii 2012, 2000, 1988, 1976, 1964 și 1952. Oamenii născuți în anii Dragonului posedă de obicei curaj natural, tenacitate și inteligență, manifestând adesea entuziasm și încredere. În cultura chineză, Dragonul ocupă un loc semnificativ fiind considerată o creatură de bun augur, fără egal în talent și excelență. Simbolizează puterea, noblețea, onoarea, norocul și succesul. În consecință, se estimează că 2024 va aduce oportunități, schimbări și provocări.

Dragonul de Lemn este semnul succesului şi al forţei şi îşi urmează mereu ambiţiile şi pasiunile.

Anul acesta va pune accent pe aspectele practice și bogăție materială. Oferind fiecăruia șansa de a-și simți propria putere și de a participa la evenimente de amploare. Se preconizează un salt uriaș în toate domeniile vieții, oferind șanse mari de recunoaștere și succes. Dragonul de Lemn, o creatură mitică cu puteri extraordinare, este văzut în tradiția chineză ca un simbol al puterii imperiale și al principiului masculin, Yang, asociat cu stabilitatea și fiabilitatea.

Anul Dragonului va fi unul norocos pentru oamenii aflați sub acest semn zodiacal. Oportunități financiare pot apărea la orice pas, iar relațiile personale se pot aprofunda. Este un an favorabil pentru inițiative îndrăznețe.

Anul care stă sub influența Dragonului de Lemn promite multă putere și șansa de a învinge toate temerile. Indiferent dacă te-ai născut sub acest semn sau nu, influența Dragonului de Lemn promite sprijin tuturor pe tot parcursul anului.

 

 

 

 

Last modified: 31/01/2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *