Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Anul Nou Chinezesc: 2024 – anul prosperitatii si al norocului

10/02/2024

Astazi marcam intrarea in Noul An Chinezesc, Anul Dragonului de Lemn. Profitam de acest moment important, pentru a ura un An Nou Fericit, prosperitate, fericire si sanate!

Sarbatoarea Primaverii este o traditie chinezeasca ce e sarbatorita in intreaga lume.

Activitatile culturale de sarbatorire a Anului Nou Chinezesc in diferite tari au devenit un eveniment grandios global.

Sarbatorile de Anul Nou Chinezesc nu au loc doar intr-o singura zi sau intr-un weekend. In schimb, ele se desfasoara pana la Festivalul Lampioanelor, sarbatorit in a 15-a zi a noului an.

Festivalurile organizate cu aceasta ocazie vor fi la fel de vibrante ca intotdeauna, presarate cu traditii importante si mancare delicioasa.

Familiile s-au reunit in Ajunului de An Nou in jurul unei mese festive, iar tinerii primesc cadouri sub forma unor plicuri rosii ce contin bani. Preparatele servite la masă difera de la o regiune la alta.

Anul chinezesc al Dragonului de Lemn a fost intampinat cu artificii si spectacole fastuoase. In China, strazile au imbracat straie de sarbatoare, iar pietele s-au umplut de culoare. Atentia publicului s-a indreptat spre zecile de instalatii luminoase si ornamente in formă de dragon.

Anul Dragonului de Lemn va fi un an al norocului si al succesului. Dragonul este simbolul puterii, al curajului si al succesului. Lemnul este asociat cu dezvoltarea si armonia.

 

 

Last modified: 10/02/2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *