Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Asociatia CHINARO a primit o donatie de 2.000 de masti

08/07/2020

Multumim Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania si Camerei de Comert Hong Kong din China pentru donatia de 2.000 de masti oferita Asociatiei CHINARO!

Inca o dovada ca distanta geografica nu reprezinta o piedica in prietenia traditionala ce leaga cele doua popoare!

2.000 de masti de protectie au ajuns la Pitesti, fiind trimise de catre Camera de Comert a Chinei din Hong Kong cu mesajul: „Inimile noastre sunt legate intre ele, depasind distanta mare geografica”.

Camera de Comert a Chinei din Hong Kong a transmis: „Acum, cand pandemia COVID-19 se raspandeste in intreaga lume, cu scopul de a da inapoi societatii, Camera de Comert a Chinei participa in campaniile anti-COVID-19 din intreaga lume, donand masti de protectie. Asadar transmitem aceste masti catre Ambasada Republicii Populare Chineze din Romania pentru a le da mai departe comunitatii […]. Speram ca prosperitatea econmica si viata placuta sa revina in Romania cat de curand […]. Traim intr-o lume interdependenta si solidara. Chiar daca ne despart munti si mari, putem fi intotdeauna unii langa ceilalti”.

Inca odata China ne ininde mana in vremuri complicate si sta alaturi de noi in lupta impotriva pandemiei. Prietenii sunt alaturi la bine si la greu si intdeauna in China am gasit un prieten pe care sa ne putem baza.

“A merge cu un prieten prin intuneric este mult mai bine decat a merge singur prin lumina.”

Last modified: 08/07/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *