Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Aur la Robotică pentru echipa României

21/07/2021

Echipa de Robotică a României AutoVortex a obţinut Locul I la Campionatul Internaţional de Robotică desfăşurat în SUA, la Chicago, în perioada 16 şi 17 iulie.

Performanță extraordinară pentru echipa României de Robotic. Aceasta a câștigat locul întâi la Campionatul Internațional de la Chicago. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când finala nu a fost câștigată de o echipă din Statele Unite ale Americii.

Echipa de Robotică a României este coordonată de asist. univ. dr. Panea Ionuț Valentin din cadrul Departamentului de Finanţe al Academiei de Studii Economice din București și mentorată de către studentul Ion Rareș Ștefan.

De asemenea, elevii participanți au mai fost următorii: Cudrici Dimitrie Sebastian – Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, Cezar Andrei Dunuță – Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, Brînzan Victor – Școala Britanică din București, Radu Andrei Laurențiu – Colegiul Național „Vladimir Streinu” din Găești, Grec Carina Gabriela – Colegiul Național „Școala Centrală” din București, Amariei Claudia Catrinel – Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București, Vasile Theodor Adrian – Colegiul Național „Mihai Neculce” din București, Iacob Ana Maria – Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, Caraenache Ștefan – Colegiul Național „Matei Basarab” din București, Ungureanu Radu – Colegiul Tehnic „Petru Maior” din București, Milea Răzvan Iacob – Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București, Ungureanu Victor Bogdan – Liceul Cronos din București, Rusu Luca – Școala Americană din Voluntari, Vișoiu Mihnea – Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București și Melnic Mihai – Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Iași.

 

Last modified: 21/07/2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *