Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Autoritate chineză avertizează asupra riscului de revenire a virusului

04/05/2020

Numărul de cazuri confirmate de COVID-19 în China continentală a scăzut pentru a 11-a zi consecutiv sâmbătă, a declarat un oficial chinez al sănătății, duminică.

Continentul a raportat 12 noi cazuri asimptomatice sâmbătă, cea mai mică cifră de când raportul zilnic asupra cazurilor de COVID-19 a inclus această cifră, a declarat Mi Feng, purtător de cuvânt al Comisiei Naționale a Sănătății, la o conferință de presă de la Beijing.

Cu toate acestea, 10 regiuni la nivel provincial au raportat noi cazuri transmise local sau asimptomatice în ultimele 14 zile, ceea ce a evidențiat că încă există riscurile de revenire și chiar răspândire a epidemiei, a remarcat Mi.

„Trebuie să rămânem foarte vigilenți și să introducem prevenirea și controlul epidemiei în agenda noastră de lucru obișnuită, în timp ce avansăm eforturile pentru a relua producția și viața de zi cu zi”, a adăugat Mi.

Cu toate acestea, 10 regiuni la nivel provincial au raportat cazuri noi cu transmitere locală sau cazuri asimptomatice în ultimele 14 zile, ceea ce a evidențiat că există încă riscuri de reînviere și chiar răspândire a epidemiei, a menționat Mi.

„Trebuie să menținem un grad ridicat de vigilență și să luăm prevenirea și controlul epidemiilor ca parte a muncii noastre zilnice, în timp ce creștem eforturile noastre de a relua producția și viața de zi cu zi”, a adăugat Mi.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 04/05/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *