Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Bill Gates vede ascensiunea Chinei ca pe o victorie uriașă pentru lume

30/01/2023

„Tind să văd ascensiunea Chinei ca pe o victorie uriașă pentru lume”, a spus co-fondatorul Microsoft. „China reprezintă 20% din omenire.

El a făcut această afirmație într-un interviu pentru institutul Lowy, un think-tank din Australia și a fost citat de Fox Business.

Bill Gates a afirmat că este nevoie ca întreaga lume să se angajeze în aceeași direcție pentru dezvoltarea economiei, a tratamentelor pentru cancer și a schimbărilor climatice.

În interviu, cofondatorul Microsoft a arătat că țări precum China trebuie să joace un rol mai mare în guvernarea mondială.

În opinia lui Bill Gates, o problemă mare este legată de mentalitatea S.U.A  față de China.”Cred că mentalitatea actuală a SUA față de China, care este reciprocă, este una neavantajoasă. Dacă veți întreba politicienii americani dacă vor ca economia chineză să scadă cu 20% sau să crească cu 20%, mă tem că ar spune ”DA, haideți să-i distrugem pe acei oameni”, fără să înțeleagă că pentru economia globală, inventarea medicamentelor pentru cancer, soluția schimbărilor climatice, trebuie să fim cu toții implicați”.

China este una dintre cele mai mari țări de pe mapamond și trebuie să joace un rol mai important în guvernarea mondială, a afirmat Bill Gates .

 

Last modified: 30/01/2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *