Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Călătorii din Europa au nevoie de două teste Covid-19 pentru intrarea în China

16/11/2020

Ca urmare a creșterii galopante a numărului de cazuri confirmate Covid-19 în țările din Europa și America de Nord, ambasadele Chinei din mai multe țări (ex. Rusia, SUA, Marea Britanie, Franța, Italia, Polonia, Nepal etc.) impun pasagerilor chinezi și străini care zboară în China să prezinte, alături de testul cu acid nucleic și rezultatul negativ al testului anticorp IgM seric.

Solicitarea va intra în vigoare începând cu 4 Noiembrie a.c., cele două teste trebuind făcute cu 48 de ore înainte de îmbarcare. Însă, după obținerea celor două certificate, care atestă rezultatele negative, călătorii trebuie să solicite consulatelor și/sau ambasadelor chineze un cod verde de sănătate sau o declarație de sănătate.

Pentru asigurarea comunicării între călător și reprezenanțele diplomatice, autoritățile chineze au pus la dispoziție adrese de e-mail unde trebuie trimise: o copie scanată a pașaportului, rezultatele celor două teste, o declarație de sănătate semnată și detaliile zborului către China.

Foarte important! După examinarea documentelor, copia scanată a declarației de sănătate va fi returnată pasagerului prin e-mail. Aceasta trebuie să fie tipărită și avută la îndemână în momentul îmbarcării. Companiile aeriene care operează zboruri directe către China vor permite accesul în aeronavă numai pasagerilor care au declarația de sănătate completată corect!

Sursa: Radio China International

Last modified: 16/11/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *