Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China acorda noi facilitati de viza pentru profesionisti

05/01/2018

Urmeaza sa fie intorduca o noua forma de relaxare in ceea ce priveste permisele de viza pentru profesionistii si lucratorii straini cu inalta calificare. Astfel ca Administratia de Stat pentru Problemele Expertilor Straini, Ministerul de Externe si Ministerul Securitatii Publice din China au elaborat un nou regulament privind aplicarea sistemului de viza pentru specialistii straini.

Aceste beneficii urmeaza sa se extinda si la cei care se incadreaza drept talente de inaltă calificare in Categoria de straini care lucreaza in China, inclusiv la oamenii de stiinta, antreprenori, si personalitati de varf in sectoarele tehnologizate.

Data de expirare a vizei ar putea fi extinsa la cinci pana la zece ani dupa emitere, cu multiple intrari, si sa fie acordata sedere de 180 de zile pentru o singura sedere. Standardul privind profesioniștii superiori straini poate fi modificat in functie de cerintele de dezvoltare economica si sociala, dupa cererea si oferta pietei fortei de muncă. De beneficii similare urmeaza sa beneficieze si sotii și copiii minori ai celor care obtin viza.

Profesionistii staini ar putea primi confirmarea de calificare in termen de cinci zile lucratoare. Iar profesionistii de la cel mai inalt nivel, viza va fi acordata in termen de doar doua zile de la prezentarea solicitarii.

Tuturor aplicantilor li se ofera o gratuitate de viza, inclusiv pentru cereri urgente.

Last modified: 05/01/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *