Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China adera la mecanismul de furnizare a vaccinurilor anti-COVID 19 catre tarile sarace

12/10/2020

La initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatatii a initiat un mecanism de furnizare a vaccinurilor anti-COVID 19 ce se refera la furnizarea de vaccinurior contra COVID-19 catre tarile aflate in curs de dezvoltare.

Gigantul asiatic este in topul tarilor care dezvolta un astfel de vaccin, avand 11 proiecte in faza de teste clinice.

China a aderat la mecanismul international pentru furnizarea vaccinurilor anti-COVID 19 catre tarile in curs de dezvoltare.

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a declarat ca orice vaccin produs in China va fi un bun public global.

Ministerul Afacerilor Externe chinez a anuntat ca tara a aderat la dispozitivul ONU pentru acces mondial la vaccinul impotriva COVID-19, numit Covax.

Initiativa isi propune sa garanteze accesul la vaccinuri in 92 de tari sarace.

In China aproape s-a reusit sa se ajunga la eradicarea virusului, cu un bilant care s-a oprit la 4.634 de morţi, in timp ce pandemia a ucis peste un milion de persoane pe tot globul.

Saptamana de aur prilejuita de minivacanta de Ziua Nationala a Chinei, a demonstrat siguranta cu care se poate circula din nou in China. Au fost luate masuri bine puse la punct pentru prevenirea si controlul epidemiei si s-a tinut cont de dezvoltarea economica și sociala.

The New York Times a specificat ca performanta din acesta minivacanta este cel mai clar semn de pana acum care demonstreaza faptul ca economia China este plina de vitalitate dupa epidemie.

Last modified: 12/10/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *