Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China ajuta lumea in lupta cu coronavirusul

16/03/2020

Comunitatea chineză strânge donații de la oamenii de afaceri din România pentru a dona între 10.000 si 20.000 de măști, dar și ochelari de protecție, pentru personalul medical din România.

Comunitatea chineză din România încearcă să ia legatura cu autoritățile române pentru a nu avea probleme cu transportul materialelor din China în România.

China nu se opreşte aici, ci ajută şi alte ţări şi le tratează cu prietenie, solidaritate şi totodată cu multă responsabilitate socială.

China ajută Italia în aceste vremuri grele şi trimite provizii medicale esenţiale. Un avion plin cu 30 de tone de echipamente medicale, printre care se regăsesc măşti şi aparate respiratorii, au ajuns în Italia de la statul chinez pentru a ajuta cea mai afectată ţară europeană să facă faţă crizei care a dus la izolarea a milioane de cetăţeni.

Pe lângă echipamente şi cosumabile medicale, China a trimis în Italia şi o echipă formată din nouă cadre medicale care vor lucra alături de medicii italieni să găsească soluţii de stopare a răspândirii coronavirusului.

O echipă de experți chinezi în sănătate se află în Irak pentru a ajuta țara să gestioneze focarul de coronavirus.

China combate coronavirusul folosindu-se şi de roboți 5G, camere tipărite 3D, termometre cu spectru.

De menționat este şi faptul că au făcut kituri de detectare rapidă a coronavirusului (e nevoie doar de 15 minute). Shanghai a exportat deja peste 80,000 de kituri de testare pentru Covid-19 în 22 de țări, printre care Germania, Japonia, Republica Coreea și Arabia Saudită.

Last modified: 16/03/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *