Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China aprobă vânzarea noului medicament autohton pentru Alzheimer

06/11/2019

Un medicament autohton pentru tratarea bolii Alzheimer a fost aprobat de Administrația Națională a Produselor Medicale pentru a intra pe piață, potrivit dezvoltatorilor săi sâmbătă.

Medicamentul, GV-971, a fost dezvoltat de către Universitatea Oceanului din China, Institutul de Cercetări Farmaceutice din Shanghai din cadrul Academiei Chineze de Științe și Green Valley Pharmaceutical Co.,Ltd, după eforturi de cercetare de 22 de ani.

Un total de 1.199 de persoane au participat la studiile clinice cu trei faze, iar studiul clinic de Faza III de 36 de săptămâni a arătat că medicamentul poate îmbunătăți cogniția la pacienții cu boală Alzheimer ușoară până la moderată, a spus dezvoltatorul.

Boala Alzheimer este o tulburare ireversibilă, progresivă a creierului care distruge încet memoria, capacitatea de gândire și capacitatea de a îndeplini sarcini simple. Boala afectează aproximativ 48 de milioane de oameni la nivel mondial, iar numărul este de așteaptă să crească odată cu îmbătrânirea populației.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 06/11/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *