Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China devine cea mai mare piata civila a Airbus Helicopters

17/09/2017

Airbus Helicopters se mobilizează pentru piaţa “mare albastră” în China, principala piaţă civilă a gigantului mondial al aviaţiei, au spus directorii grupului vineri, la un salon al elicopterelor din Tianjin.

Airbus Helicopters a primit un număr record de 49 de comenzi anul trecut din China, făcând din această ţară cea mai mare piaţă civilă din punct de vedere al rezervărilor, a anunţat Airbus Helicopters la 2017 China Helicopter Expo.

“China este o piaţă importantă şi strategică. Investim mult şi ne concentrăm pe ţară pentru că noi prevedem că flota sa de elicoptere va creşte continuu”, a declarat Dr. Wolfgang Schoder, vicepreşedinte executiv la Airbus Helicopters.

Chiar de la intrarea pe piaţă în China continentală în 1967, Airbus Helicopters a obținut un succes pe piaţă cu “familia sa de elicoptere” completă.

Airbus Helicopters este liderul pe piaţa civilă cu o cotă de piaţă de 40 la sută şi aproape 260 de elicoptere în China. Se prevede o cerere potenţială de 1.000 de elicoptere pentru următorul deceniu.

“Oferim elicoptere şi soluţii pentru o gamă largă de misiuni, cum ar fi servicii medicale de urgenţă (EMS), lucrări utilitare, servicii publice, dar şi transporturi de petrol şi gaze în largul mării”, a spus Marie-Agnes Veve, manager general al Airbus Helicopters China.

“Airbus Helicopters îşi propune să stabilească un parteneriat cu China, care este cea mai mare piaţă a noastră şi un partener important în cooperarea industrială”, a spus ea.

În mai anul trecut, Airbus Helicopters a pătruns cu linia sa de asamblare finală a H135 (FAL) în oraşul estic chinez Qingdao. Va fi primul producător occidental de elicoptere care va înfiinţa un FAL în China.

“China se confruntă cu o creştere a cererilor în misiunile de serviciu public, EMS, salvare din dezastre şi lupta contra incendiilor. Airbus Helicopters îşi va extinde amprenta noastră industrială în locaţii multiple din China pentru a servi mai bine clienţii noştri”, a spus Veve.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 17/09/2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *