Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China emite un ghid pentru stimularea mediului de afaceri

24/07/2020

Consiliul de Stat a publicat marți o orientare pentru îmbunătățirea în continuare a mediului de afaceri din China și pentru o mai bună deservire a jucătorilor de pe piață.

Aceasta subliniază șase categorii de politici și măsuri, inclusiv proceduri de aprobare mai simplificate și mai eficiente pentru proiectele de construcții și finanțarea acestora, proceduri și condiții de aprobare mai ușoare pentru întreprinderi în general și un mediu de afaceri optimizat pentru comerțul și investițiile externe.

De asemenea, s-a concentrat sprijinul pentru angajare și antreprenoriat, îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor furnizate întreprinderilor și un mecanism pe termen lung pentru îmbunătățirea mediului de afaceri.

În mod specific, orientarea prevede că pragul de intrare pe piață ar trebui scăzut în continuare pentru sectoarele educației, serviciilor medicale și sportului, printre altele, iar barierele nejustificate ar trebui înlăturate.

În același timp, s-a subliniat eliminarea în continuare a barierelor operaționale și de investiții pentru firmele de investiții străine și de comerț exterior, cum ar fi acordarea mandatului orașelor la sau peste nivelul județului pentru înregistrarea firmelor cu investiții străine.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 24/07/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *