Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China își propune să construiască zone metropolitane de clasă mondială până în 2035

05/03/2019

China își propune să construiască câteva zone metropolitane cu influență globală pânâ în 2035, potrivit planificatorului economic de top al țării.

Progrese notabile ar trebui făcute până în 2022, cu îmbunătățiri în integrarea infrastructurii, piețe mai libere, industrii mai coordonate și un mediu înconjurător mai viabile, potrivit orientărilor eliberate de Comisia Națională pentru Dezvoltare și Reformă (NDRC).

Zonele metropolitane sunt regiuni cu grupuri de orașe care circulă în jurul unui oraș mare și se află la o oră distanță. China intenționează să construiască 19 grupuri de orașe până în 2020.

Sprijinul va fi acordat dezvoltării unor sectoare precum designul industrial, produsele culturale și creative, dar și serviciile financiare pentru a crea un mix industrial cu serviciile moderne ca pilon principal.

Dezvoltarea zonelor metropolitane va contribui la optimizarea demografiei și a structurilor economice, va stimula investițiile eficiente și potențiale cereri de consum, oferind un impuls expansiunii economice, a declarat NDRC.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 05/03/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *