Bine ai venit! | 欢迎访问网页

CHINA OFERĂ POSIBILITATEA OBȚINERII UNOR VIZE CU INTRĂRI MULTIPLE PENTRU PERSOANELE DE ORIGINE CHINEZĂ

07/02/2018

În scopul sporirii performanțelor economice, China oferă posibilitatea obținerii unor vize cu intrări multiple, pentru o perioadă de 5 ani.

Qu Yunhai, directorul Biroului Administrației de intrări-ieșiri din cadrul Ministerul Securității Publice, a declarat pentru mass-media de stat că schimbările au vizat atragerea lucrătorilor calificați.

“Aceste reguli au jucat un rol pozitiv în servirea dezvoltării sociale și economice a Chinei și atragerea de talente cu spirit inovator și antreprenorial”, a declarat el pentru CCTV.

Întreprinzătorul de la Beijing, Jemma Xu, directorul executiv și fondatorul companiei turismului australian Tripalocal, a declarat că viza va fi un ajutor uriaș pentru companii ca ale ei.

Persoanele cu patrimoniu chinez au putut beneficia anterior de o viză de un an, cu o rezidență maximă de cel mult trei ani – dar aceasta va fi extinsă la cinci ani în conformitate cu noile norme.

Potrivit postului South China Morning Post, solicitanții trebuie să aibă fie părinte, bunici sau strămoși care sunt cetățeni chinezi pentru a fi eligibili.

Solicitanții trebuie, de asemenea, să poată dovedi acest lucru cu documente oficiale, cum ar fi un pașaport sau un buletin de identitate.

Toți cetățenii străini cu patrimoniu chinez vor putea să aplice pentru obținerea de vize, indiferent după câte generații își reiau conexiunea – însă vor trebui totuși să-și dovedească strămoșii și să poată furniza documente.

În recensământul din 2016, 5,6% din australieni s-au identificat ca având rădăcini chinezești.

Last modified: 07/02/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *