Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China plănuiește și mai multe progrese digitale

25/07/2022

China va folosi tehnologiile digitale pentru a îmbunătăți în continuare producția industrială, stilul de viață și toate aspectele vieții.

China iși dorește să eficientizeze partea digitală, să ducă la cote mai mari inovatia și să răspundă noilor provocări în următorul val de digitalizare.

Un impact o sa fie în deschiderea de noi perspective în construirea infrastructurii.

China va depune mai multe eforturi pentru a accelera dezvoltarea guvernării digitale, a noilor orașe inteligente și a satelor digitale și pentru a îmbunătăți alfabetizarea digitală și abilitățile publicului larg.

Economia digitală a Chinei intră într-o nouă etapă de dezvoltare, dimensiunea pieței sale a atins anul trecut 45,5 trilioane de yuani (6,74 trilioane de dolari), a doua ca mărime din lume.

De asemenea, China a construit până acum cea mai mare rețea 5G din lume, cu peste 1,85 milioane de stații de bază 5G și 455 de milioane de abonați la telefonia mobilă 5G până în iunie.

Anterior economia digitală a Chinei era dominată în principal de aplicații orientate spre consumatori, cum ar fi comerțul online, însă acum se observă o schimbare a dinamicii: aplicațiile sunt orientate spre afaceri, cum ar fi internetul industrial, care joacă un rol semnificativ, observandu-se îmbunătățiri în structura economică digitală.

Următorul val de dezvoltare digitală a Chinei este digitalizarea a mii de industrii, iar convergența tehnologiilor digitale și a economiei reale va deveni din ce în ce mai prezentă și mai puternică.

China este lider mondial în explorarea soluțiilor de securitate pentru industria mașinilor inteligente.

Last modified: 25/07/2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *