Bine ai venit! | 欢迎访问网页

China raportează 735 milioane de călătorii în perioada aglomerată de vară

06/09/2019

Mai mulți chinezi au călătorit cu trenul în perioada de vârf a călătoriilor de vară tocmai încheiată, au arătat ultimele date de la operatorul feroviar național.

Au fost efectuate în total 735 de milioane de călătorii feroviare în China în perioada 1 iulie-31 august, în creștere cu 10,4 la sută de la an la an, potrivit China Railway Corporation (CRC).

Pe 24 august, aproximativ 13,69 milioane de călătorii au fost efectuate cu trenul, un record zilnic pentru aglomerația călătoriilor de vară, a declarat CRC.

Pe parcursul perioadei, departamentele feroviare au asigurat și fluxul lin și sigur al sistemului feroviar prin planuri de urgență lansate prompt, în ciuda condițiilor extreme aduse de taifunuri, ploi, alunecări de noroi și de teren în unele părți ale țării.

Aglomerația călătoriilor de vară, de la 1 iulie până la 31 august în fiecare an, pune adesea la încercare sistemul de transport al țării.

În această perioadă, studenții au făcut călătorii între orașele lor natale și universități în timpul vacanței de vară, pe când țara întâmpină sezonul aglomerat pentru turism și sejur.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 06/09/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *