Bine ai venit! | 欢迎访问网页

In China s-au mobilizat zeci de mii de oameni pentru a ajuta doi copii bolanvi sa-si traiasca visul pentru o zi

12/10/2017

Zeci de mii de oameni din China au participat la o initiativa de caritate la sfarsitul lunii trecute, pentru a ajuta doi copii bolnavi sa isi indeplineasca visurile pentru o zi.

Cei doi, Jin Qianzhe, de 8 ani si Mao Xu, de 9 ani, sufera de o boala genetica. Sindromul Prader-Willi este o afectiune complexa, ce afecteaza mai multe parti ale corpului. Aceasta conditie este caracterizata, in copilarie, de tonus muscular slab (hipotonie), dificultati de hranire, incetinirea cresterii si dezvoltare intarziata.

Visul lui Jin Qianzhe este sa devina politist, in timp ce aspiratia lui Mao Xu, este sa devina doctor.

Dorintele celor doi copii au atras atentia publicului dupa ce membrii familiei lor au postat online, ceea ce a dus la mobilizarea unei organizatii de caritate si a multor oameni inimosi.

Visurile acestora au devenit realitate:

In dimineata zilei de 28 septembrie, au fost inchise trei drumuri, o duzina de masini de politie au ajutat la eliberarea drumului si au participat zeci de mii de oameni, precum si sute de masini particulare.

Jin a ajutat la directionarea traficului la fata locului cu un adevarat ofiter, in timp ce Mao a ajutat la salvarea cuiva “ranit” in accident. Ambii erau imbracati in uniforme personalizate.

Inainte de a-si ocupa pozitiile, ambii copii au beneficiat de o pregatire speciala, care a inclus gesturile potrivite de manevrare a traficului, modul de tratare a accidentelor rutiere, precum si tehnici de resuscitare cardiopulmonara.

Parinti recunoscatori:

Lu Yingzhi, mama lui Jin, a spus ca a fost atinsa de caldura oamenilor si ca aceasta zi a devenit cea mai pretioasa amintire a familiei ei.

Qiu Zhaofang, mama lui Mao, a declarat ca, in calitate de mama a unui copil cu o boala rara, cea mai mare dorinta a ei a fost fost sa-si vada copilul vese, datorita acestei initiative, atat ea cat si Mau au fost foarte fericiti.

Din pacate multi oameni nu au parte de o zi asa cum si-o doresc, cu atat mai mult cand sufera de o boala. Visurile celor doi au putut sa devina realitate pentru o zi datorita generoziatii, implicarii si dorintei de a ajuta. Astfel de exemple fac lumea mai buna!

Last modified: 12/10/2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *