Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Chinaro a fost in China

14/08/2023

Chinaro a fost la un seminar despre dezvoltarea leadership-ului tinerilor pentru organizatiile cu legaturi amicale cu China din tarile in curs de dezvoltare.

CSeminarul s-a desfasurat in Fuzhou si in ultimele zile a avut loc si in Beijing. Acesta a fost organizat de catre Centrul de Cooperare Economica Internationala din Fujian.

La curs au participat 21 de participanti din 11 tari: Fiji, Mali, Kiribati, Papua Noua Guinee, Romania, Insulele Solomon, Sudanul de Sud, Tonga, Vanuatu, Venezuela si Zimbabwe.

In primul rand am dori sa transmitem recunostinta si multumirile noastre pentru ospitalitatea cu care am fost primiti de catre prietenii nostri chinezi.

Romania si China au o traditionala relatie de prietenie si o multime de lucruri ne-au legat atat  in trecut, insa multe se pot face si in prezent si in viitor. Suntem bucurosi sa continuam sa promovam aceasta relatie in cadrul asociatiei noastre si al membrilor sai de mai bine de 10 ani de la infiintarea Organizatiei noastre.

Cunoastem foarte bine succesul unor initiative precum “O centura, un drum”, care prin obiectivul de regenerare economica a tarilor de pe vechiul drum al matasii isi propune sa contribuie la reducerea saraciei, relansarea comertului si cresterea nivelului de trai. Toate acestea printr-un parteneriat win to win pe care China il promoveaza in relatie cu ceilalti parteneri economici.

Trendul in China este: “pace, dezvoltare, cooperare, incluziune si castiguri win – win”.

Unul dintre principiile de baza pe care il au include pacea si dezvoltarea deoarece considera ca fara pace, oamenii nu se pot dezvolta.

Ne bucuram ca am avut oportunitatea sa intelegem si sa invatam mai multe despre China, despre practicile de succes unice si experienta in stimularea dezvoltarii leadership-ului tinerilor, precum si ca am facut schimb de experienta si cunostinte cu organizatorii, profesorii si ceilalti participanti.

Asociatia Chinaro a fost la seminar deoarece iubeste China si mereuse va intoarce cu drag sa veda miracolele transformarii!

Le multumim celor de la Centrul de Cooperare Economica Internationala din Fujian, Ambasadei Chinei in Romania si tuturor organizatorilor pentru invitatia si ocazia de a fi in China!

 

Last modified: 15/08/2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *