Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Cluj: Prima statie de sport smart din tara. Bilet gratuit de autobuz pentru 20 de genuflexiuni

25/09/2020

Cand vine vorba de creativitate, Clujul sta foarte bine la concepte inovatoare!

Sports Festival a inaugurat la Cluj, prima statie sport smart de bus din tara, in care clujenii primesc un bilet de autobuz gratuit daca fac 20 de genuflexiuni.

Campania de sanatate este demarata cu ocazia Saptamanii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a incuraja miscarea si de a promova un stil de viata sanatos.

Clujenii pot sa obtina timp de doua saptamani un bilet de autobuz intr-un mod sanatos si gratuit: facand 20 de genuflexiuni. Ticketul se numeste Biletul de sanatate si poate fi valid pentru o calatorie in reteaua de transport public a orasului.

Statia sportiva inteligenta a fost amplasata in statia de autobuz Memorandumului Sud. Clujenii pot obtine billetul zilnic, in intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni in fata unui robotel, intr-un timp limita de doua minute, primesc pe loc un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifica genuflexiunea facuta si numara repetarile.

Organizatorii au precizat ca acesta este un proiect pilot si daca va prinde la public va fi implementat in mai multe orase.

Last modified: 25/09/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *