Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Concert extraordinar Fang Shuang

11/03/2018

Sambata 10 martie a avut loc, la Cinema Pro, primul concert Fang Shuang.

Fang Shuang este numele unui tanar chinez care in ultima perioada a fost in centrul atentiei datorita succesului pe care acesta l-a avut la emisiunea “Romanii au talent”, si mai ales datorita vocii sale. Povestea lui Fang ne demonstreaza ca visurile pot sa devina realitate. Desi a venit in urma cu 12 ani in Romania, o tara careia nu-i cunostea limba, intr-un timp record s-a adaptat, invatand atat limba cat si cultura acestei tari. Fang nu s-a oprit aici ci si-a transformat visul in realitate: acela de a canta.

Fang Shuang a inceput studiile la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (UNMB) in 2006, sectia canto si in 2012 a absolvit masterul. Din 2013 a devenit solist la Opera Comica Pentru Copii din Bucuresti (OCC), loc unde isi desfasora activitatea si in prezent.

In deschiderea concertului, Felicia Filip a urcat pe scena pentru a-si exprima consideratia fata de realizarile artistului bariton.

Alaturi de acesta au fost: Alexandra Manole (Absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti, Master sectia Canto Clasic), baletul WOW Dance si gradinita Little Oaks Academy.

Un moment extraordinar de emotionant a fost cand artistul a cantat o melodie atat pentru mama sa, cat si pentru toate mamele din lume.

Concertul a fost presarat cu elemente de cultura chineza, ce au fascinat intreaga sala.

Printre sustinatorii concertului se numara: sponsori: FSL, Phoenix Tour Partener principal: Camera de Comert si Industrie Romania-China; Parteneri Media: Radio Clasic, A7TV; Parteneri: Cabinet Dr. Fang, Internstional School of Bucharest, Asociatia CHINARO, restaurantele chinezesti: Din Fu, Peng You, Beijing, China Town, Zao; Lotus Flower, Little Oaks Academy, Comunitatea50Plus, Poti mai Mult.

Il felicitam pentru acest nou succes! Succes care a ridicat intreaga sala in picioare, demonstrand, o data in plus, puterea pe care o are minunata voce a baritonului si admiratia publicului pentru el.

Last modified: 14/03/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *