Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Conferința Mondială a Roboților 2022

29/08/2022

Conferința Mondială a Roboților 2022 a avut la Beijing. Cea de-a VII-a ediție a Conferinței Mondiale a Roboților 2022 a fost organizată în perioada 18-21 August, în Zona de Dezvoltare Economică și Tehnologică din Beijing.

Un număr de 500 de roboți și echipamente ultramoderne, prezentate de peste 130 de firme și institute tehnologice, au atras vizitatori într-o lume feerică. Au fost prezenți roboți bionici, roboți utilizați în logistică, roboți de tratament medical etc. Au fost lansate 36 de produse noi, valoarea tranzacționată în cadrul evenimentului ajungând la 7,2 miliarde yuani.

Roboţi care dansează, cântă, fac teste medicale şi cafea au fost admiraţi la Conferinţa Mondială a Roboţilor, acesta fiind cel mai mare eveniment de acest fel organizat la nivel mondial.

Pe placul copiilor a fost în special robotul care a fost învăţat că rezolve cuburi Rubik.

Iar un robot a fost vedeta evenimentului. Maşinăria a cântat melodii celebre şi a distrat publicul.

Peste 300 de specialiști și reprezentanți industriali au participat la trei summituri și 46 de forumuri tematice, abordând viitorul roboților, roboți bionici, Inteligența Artificială.

Au fost făcute publice o serie de rezultate de cercetare, precum „Raportul privind dezvoltarea roboticii în China, 2022” ,  „Cele mai noi zece tehnologii de roboți pentru anii 2022-2023”, „Cei mai căutați zece roboți 2022-2023”. Totodată, au fost organizate o serie de prezentări colective ale produselor, sesiuni de negocieri online și offline și prelegeri științifice.

 

Last modified: 29/08/2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *