Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Confucius Cup – Sibiu 2019

04/04/2019

Intr-un cadru festiv, sambata 30 martie a avut loc la Sibiu cea de a 10 editie a “Cupei Confucius” dedicata elevilor si studentilor care studiaza limba chineza in Romania. Gazda – Institutul Confucius Sibiu si Universitatea Lucian Blaga Sibiu au intampinat cu multa caldura elevi din Arges, Hunedoara, Valcea si bineinteles Sibiu si prin intermediul unui juriu de marca format din reprezentantul Ambasadei Chinei, dl. Xia Lei, directorul Institutului Confucius Sibiu – profesor Wang Jiong si profesor Iulia Gata au fost selectati in cadrul unei competitii animate cei mai buni dintre elevii care studiaza limba chineza in cadrul Confucius Sibiu.

Castigatorii au fost Georgiana Horobeanu de la clasele Chinaro din Pitesti pentru sectiunea elevi de liceu si Denes Meinda pentru sectiunea studenti.

Premiile au fost inmanate de catre Presedintele Institutului Confucius Sibiu – Prof.Univ.Dr. Constantin Oprean si Marius Lupu din partea Asociatiei Chinaro.

Dansul Paunului, cantec, poezie, demonstratie de arte martiale alaturi de temeinice cunostinte de limba si cultura chineza au fost etalate cu emotie pe scena Facultatii de Litere a Universitatii Lucian Blaga intr o competitie de succes care este deja o traditie anuala, premergatore concursului national “Chinese Bridge”.

Last modified: 04/04/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *