Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Designerul chinez Wang Tao adauga culoare la New York Fashion Week

17/09/2018

Designerul chinez Wang Tao a debutat saptamana trecuta la New York Fashion Week. Talentul deasignerului nu a trecut neobservat de catre celebritatile prezente la eveniment.

Wang este absolventa a East China Normal University din Shanghai si a evoluat in cariera sa de la un designer aspirant la unul dintre cei mai de succes antreprenori de sex feminin din Asia. Inca din momentul in care brand-ul ei si-a facut debutul in toamna anului 2014, ea a devenit un deasigner nelipsit de la New York Fashion Week.

New York Fashion Week reprezinta una dintre cele patru saptamani de moda importante din lume, denumite colectiv “Big Four”, alaturi de saptamana modei de la Paris, Londra si Milano.

Wang Tao este cunoscuta sub numele de Taoray Wang, este un designer de moda chinez care si-a fondat brand-ul Taoray Wang.

In colectia ei intitulata “Bloom”, Wang, a fost cunoscuta pentru flerul in a utiliza culorilor de baza, insa de aceasta data, designerul si-a schimbat stilul, folosind o paleta indrazneata de roz si albastru.

Creatiile Taoray Wang nu doar imbraca femeile ci le si ajuta sa se simte increzatoare in proprile puteri.

Last modified: 17/09/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *