Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Europa si-a redeschis portile pentru panourile fotovoltaice din China

14/09/2018

Panourile fotovoltaice au rolul de conversie a energiei fotonilor în energie electrica realizata cu ajutorul a mai multor celule fotovoltaice. Un panou fotovoltaic este compus din mai multe celule fotovoltaice conectate electric şi laminate intre folii de acetat de vinil cu transparenta inalta acoperite cu sticla cu continut redus de fier si rezistent la intemperii.

Panoul fotovoltaic este cunoscut si sub denumirea de modul fotovoltaic sau panou solar fotovoltaic.

Incepand cu luna septembrie, UE va renuntat la restrictiile impuse importurilor de panouri si celule fotovoltaice provenite din China.

Producatorii chinezi isi pot vinde panourile fotovoltaice in UE fara taxe daca le comercializeaza la un pret cel putin similar cu un pret minim, care a scazut constant.

Autoritatile de la Beijing au salutat decizia Comisiei Europene de a nu prelungi masurile antidumping si antisubventii pe care le-a impus importurilor de panouri solare ce provin din China.

Dezvoltatorii de proiecte in domeniul energiei fotovoltaice se aşteapta ca, odata cu eliminarea restrictiilor, sa scada pretul panourilor in UE, iar acest lucru sa duca la accelararea dezvoltarii energiei fotovoltaice.

Last modified: 14/09/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *