Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Eveniment organizat de Ascociatia CHINARO cu sprijinul Universitatii din Pitesti

29/10/2014

Asociaţia CHINARO, cu sprijinul Universității Pitești, organizază, joi, 30 octombrie, evenimentul – “SCHIMB DE IDEI, INFORMAŢII CULTURALE ŞI ECONOMICE” . Evenimentul va avea loc, începând cu ora 14.00 la Biblioteca Universității Pitești situată în vecinătatea Rectoratului.

Evenimentul îi va avea ca inviţati speciali pe membrii Institutului CONFUCIUS din SIBIU – reprezentat de președintele Song Shaofeng și o delegație de profesori de la universități din China. Alți invitați care vor participa sunt reprezentanții autoritătilor publice din Județul Argeș care au încheiat parteneriate de colaborare cu asociația, respectiv Prefectura Argeş, Consiliul Județean Argeş, Casa Studenţilor din Piteşti, Asociația Oamenilor de Afaceri – Argeș, dar și cetățeni chinezi, membri ai asociației CHINARO înscrişi ca persoane fizice sau ca reprezentanţi ai societăţilor comerciale din Argeș.
Acestă manifestare interculturală își propune să deschidă noi canale de comunicare și promovare atât la nivel socio-uman cât și economic între partenerii chinezi și cei români. Totodată, intenționăm să perpetuăm bunele relatii existente deja la nivelul Guvernului și instituțiilor publice între, România și R.P. Chineză, amintind faptul că din 2013 orașul Pitești este înfrățit cu municipiul Chongqing, iar Consiliul Județean Argeș cu provincia Ganzu.
Evenimentul se va întinde pe parcursul a două ore, iar la final se vor servi specialităţi ale bucatăriei chinezeşti, puse la dispoziţie de Marele Restaurant Chinezesc din Pitești.

eveniment

Last modified: 19/09/2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *