Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Excelenta Sa, Domnul Xu Feihong, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotetiar al Republicii Populare Chineze in Romania, la sfarsit de mandat

16/05/2018

Romania isi ia la revedere de la Ambasadorul Chinei in Romania si de la doamna Tan Yuxiu. Dupa un frumos mandat de trei ani si patru luni, doi prieteni buni ai Romaniei, se intorc in China.

Domnul Ambasador Xu Feihong, impreuna cu sotia domniei sale, doamna Tan Yuxiu, au organizat o receptie de ramas bun. In cadrul acesteia au participat Ambasadorul SUA, UK si ai celor mai multe misiuni diplomatice europene, membrii ai Guvernului Romaniei in frunte cu Prim Ministrul Viorica Dancila, lideri politici locali, primari si presedinti de consilii judetene, oameni de afaceri, sefi de corporatii din China si Europa si asociatii de prietenie roamano-chineze.

In alocutiunea de deschidere Excelenta Sa, a afirmat ca isi va aminti mereu de plimbarile de pe malul Marii Negre si de cele de pe malul raului Dambovita, de farmecul unic al istoriei si culturii romanesti. Totodata, Domnul Ambasador a mentionat ca a avut privilegiul sa fie partasul mai multor evenimente istorice in relatiile chino-romane de pana acum. Excelenta Sa a adaugat: “Evenimentele majore si evenimentele fericite din cadrul relatiilor bilaterale sunt incurajatoare, insa nu trebuie sa uitam ca proiectele majore de cooperare dintre cele doua parti sunt inca in desfasurare si se asteapa sa faca mari realizari.”

Cu parere de rau, insa cu numeroase amintiri frumoase, ne despartim de un un diplomat desavarsit, de doi oameni de valoare deosebita si de o modestie rara, ne luam la revedere de la doi prieteni extraordinari ce iubesc Romania!

Last modified: 16/05/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *