Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Feng Shui 2022 – Anul tigrului de apa – Noul An Chinezesc 2022

29/12/2021

Pe 1 Februarie 2022  intrăm în noul an chinezesc, Anul Tigrului de Apa, an ce se întinde pana pe 22 Ianuarie 2023. Anul care vine se anunță unul plin de oportunități și prosperitate.

Tigrul este al treilea dintre cele douăsprezece semne zodiacale chinezeşti.

Nimic nu se va realiza la scară redusă. Fie că e de bine, fie că e de mai puțin bune, totul se duce la extreme.

Tigrul reprezintă energie, forță, protecție, altruism, conducere, intenție, respect, idei revoluționare, dar și vulnerabilitate, sensibilitate, egoism, supraestimare și o atitudine „totul sau nimic”.

Elementul fix al Tigrului este lemnul, 2022 este un an al apei.

Combinația de apă și lemn este extrem de pozitivă, deoarece apa oferă un sprijin real în dezvoltarea și viață lemnului. La rândul său, lemnul oferă stabilitate apei și capacitatea de a atingere a obiectivelor.

Anul 2022 ne poate schimba viața în bine, atâta timp cât nu ne este frică să ne transformăm visurile în realitate.

Nu trebuie să ne temem în 2022 să ne asumăm unele riscuri. Pe tot parcursul anului vor exista perioade de bun augur și șanse importante de a câștiga cantități semnificative de bani în mod neașteptat.

Anul Tigrului de apă pare a fi un an bun în ceea ce privește sănătatea fizică, însă va trebui să ne ținem stresul sub control.

Când Tigrii se enervează, pot face lucruri de neconceput. Înainte de a acționa, e important să te liniștești, să te relaxeazi și să te gândești înainte de a vorbi.

În Anul Tigrului de Apă 2022, culorile predominante sunt negru, verde, rosu si galben.

Este anul schimbărilor masive, al introducerii noilor și îndraznețelor idei, mai ales ale acelora foarte controversate. Căldura focului Tigrului va atinge pe toata lumea și va intra în viețile tuturor.

Last modified: 29/12/2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *