Bine ai venit! | 欢迎访问网页

“Fermecătorul Beijing” promovat la București

05/12/2018

Evenimentul de promovare turistică “Fermecătorul Beijing” a demarat luni la Promenada Mall din nordul Bucureștiului, la care au participat oficialități din România și China.

“Beijingul vrea să servească drept fereastră, prin care prietenii români pot afla mai multe despre Beijing și China”, a spus la eveniment Zhao Li, consilier cultural al Ambasadei Chinei în România.

Iulia Dangulea, consilier al Ministerului Roman al Turismului, a spus în rândul său că “România se angajează să consolideze cooperarea cu China și acordă o importanță deosebită dezvoltării relațiilor cu China în diferite domenii”.

Potrivit acesteia, există mult spațiu pentru promovarea turismului între România și China, iar Inițiativa Traseul (sau Centura) și Drumul poate fi o modalitate de stimulare a turismului între cele două țări.

În timpul evenimentului de promovare, vizitatorii pot urmări un film documentar despre Beijing, bucurându-se de priveliștea splendidă a capitalei chineze, de clădirile trdiționale și moderne și de reperele sale turistice frumoase, inclusiv Marele Zid.

Oamenii se pot bucura, de asemenea, de o expoziție de fotografie turistică de la Beijing, pot admira caligrafia chineză și pot face poze îmbrăcați în costume tradiționale chinezești. În plus, pot gusta unele dintre cele mai bune alimente tradiționale chinezești.

Statisticile oficiale au arătat că, în 2017, peste 33.000 de turiști chinezi au venit în România, o creștere de peste 30 la sută față de anul precedent. În același an, 12.000 de români au vizitat China.

“Fermecătorul Beijing” face parte din evenimentele cu tema “Anul de turism UE-China 2018”.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 05/12/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *