Bine ai venit! | 欢迎访问网页

FESTIVALUL ENESCU, EDIȚIA 2019, SE VA DESFĂȘURA SIMULTAN ÎN CINCI ȚĂRI

31/05/2019

Festivalul „George Enescu” este un eveniment muzical românesc de prestigiu internațional, inițiat în anul 1958 în memoria marelui compozitor și violonist virtuoz român George Enescu.

Ajuns la cea de-a XXIV-a ediție, Festivalul Internațional George Enescu va avea loc în perioada 31 august – 22 septembrie 2019 în mai multe locuri din București: Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Mică a Palatului și Teatrul Excelsior.

O să fie interpretate 32 de lucrări de George Enescu. Festivalul va cuprinde 84 de concerte și recitaluri numai în sălile de concert din București, cu un estimat de peste 2.500 de artiști din cele mai diverse colțuri ale lumii, 50 de naționalități lucrând împreună.

Șapte orașe și cinci țări – Germania, Belgia, Italia, Canada și Moldova – vor găzdui în acest an reprezentații asociate Festivalului Internațional „George Enescu”, onorând astfel extraordinara moștenire muzicală a marelui compozitor român. Astfel că, Ediția 2019 devine cea mai extinsă și bogată din istoria de până acum a evenimentului.

Last modified: 31/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *