Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Focus China: Delegațiile străine salută expoziția de horticultură din Beijing

24/10/2019

Participanții de peste hotare salută conceptul de dezvoltare ecologică a Chinei, prezentat în Expoziția Internațională de Horticultură 2019 din Beijing.

Expoziția a avut loc în districtul suburban Yanqing de la sfârșitul lunii aprilie până la jumătatea acestei săptămâni, cu tema „Trăiește Verde, Traiește mai Bine”. În ochii participanților străini, dezvoltarea verde și viața verde sunt aspirațiile lor comune.

Fayqa Ashkanani, care a fost responsabilă de Grădina Qatarului, a fost profund impresionată de zona vastă și de proiectările minunate ale celei mai mari expoziții de horticultură din lume, la care au participat 110 de țări și organizații internaționale și care a primit aproape 10 milioane de vizitatori.

China a acordat o mare atenție expoziției horticole, precum și protecției mediului pentru bunăstarea oamenilor, a declarat Fayqa Ashkanani. Qatarul reduce, de asemenea, impactul activităților de foraj a petrolului și a gazelor naturale asupra mediului și a împădurit mai multe deșerturi, a spus ea.

Barbara Woodward, ambasadorul britanic în China, a declarat că expoziția are atât de multe grădini și pavilioane frumoase din toată China și din lume.

“Ne-am bucurat să participăm la sărbătorile Zilei Provinciale și să stabilim legături cu reprezentanții provinciilor pentru a ne ajuta să aprofundăm relațiile noastre în China”, a spus ea în ziua Marii Britanii, în cadrul expoziției, luna trecută.

Ambasadorul a declarat că Marea Britanie speră să consolideze cooperarea cu China pentru combaterea schimbărilor climatice și a poluării.

Mai mulți participanți la expoziții au apreciat eforturile Chinei pentru dezvoltare ecologică.

Mohamed Boina Hassani, din secțiunea Comoros din pavilionul comun sud-african, a declarat că China acordă tot mai multă atenție protecției mediului și a derulat multe politici în domeniul dezvoltării energiei ecologice.

Multe gospodării rurale din China utilizează sistemele solare cu panouri fotovoltaice, iar unele locuri utilizează energie eoliană, totodată, China ia ia măsuri pentru a face față munților de gunoi în creștere. Toate acestea oferă experiență pentru Africa, a spus Hassani.

Lamin Mohamed Dumbuya, șeful adjunct al pavilionului Sierra Leone, a declarat că dezvoltarea economică și protecția mediului sunt la fel de importante și aceasta este semnificația expoziției horticole din Beijing.

China a cunoscut o creștere economică rapidă în ultimii ani și promovează acum dezvoltarea ecologică prin plantarea mai multor copaci și adaptarea structurii industriale pentru bunăstarea urmașilor, a declarat Dumbuya.

Vicente Gonzalez Loscertales, secretar general al Biroului Expozițiilor Internaționale, a declarat că expoziția este semnificativă pentru toți participanții care s-au inspirat de conceptul de civilizație ecologică și de succesul Chinei în prioritizarea problemelor de mediu.

“Țara gazdă, China, orașele și provinciile sale, precum și toți participanții internaționali au profitat de ocazie pentru a-și arăta soluțiile verzi – indiferent dacă sunt tehnologii, idei sau practici – care contribuie la un viitor mai ecologic”, a spus el.

“Datorită expoziției, (nu numai) țările, dar și orașele, provinciile, companiile și alți participanți își pot consolida parteneriatele în dezvoltarea unui mod de viață mai durabil și ecologic”, a adăugat el.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 24/10/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *