Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Forumul privind perspectivele economiei chineze organizat la Beijing

17/01/2018

Cea de-a 9-a ediție a Forumului privind perspectivele economiei chineze a avut loc recent la Beijing. Tema principală a evenimentului a fost: „Economia chineză în noua epocă”.

Forumul a fost organizat de Centrul de cercetare a dezvoltării din cadrul Consiliului de Stat din China, editura China Economic Times și site-ul oficial al acestei publicații. Aproape 400 de reprezentanți ai diferitelor departamente guvernamentale și locale, din sectoarele economice și industriale, precum și din domeniul presei au luat parte la eveniment.

Li Wei, directorul Centrului de cercetare a dezvoltării din cadrul Consiliului de Stat din China a arătat în discursul său că dezvoltarea cu o calitate superioară a economiei naționale este o cerință necesară noilor schimbări în dezvoltarea economică a Chinei, fiind totodată direcția ce orientează activitățile economice din China în viitor. Potrivit estimărilor, în anul 2018, economia chineză se va dezvolta în continuare cu un ritm relativ înalt și cu o tendință constantă. Situația pe piaţa forţei de muncă şi prețurile vor menține stabilitate. Toate acestea vor oferi condiții favorabile dezvoltării cu o calitate superioară a economiei chineze.

Sursa: Radio China International

Last modified: 17/01/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *