Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Gala “Premiile Ambasadorului Chinei” – editia a doua

14/05/2018

In cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze din Romania s-a desfasurat a doua editie a Galei “Premiile Ambasadorului Chinei”.

In alocutiunea de deschidere Ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, a afirmat ca desi China si Romania sunt despartite de aproape 10.000 de km, cele doua tari sunt apropiate una de cealalta. De asemenea, Excelenta Sa, a mentionat ca limba chineza e din ce in ce mai interesanta pentru tinerii romani si este o limba iubita de acestia. Totodata, Domnul Ambasador a declarat ca limba chineza devine o limba din ce in ce mai solicitata de catre societati.

In cadrul Galei au fost acordate 20 de burse. 16 elevi si 4 profesori din cadrul celor patru Institute Confucius din Romania au primit aceasta bursa meritorie pentru dragostea ce o arata pentru studiul limbii chineze.

Chinaro a primit 3 burse pentru elevii claselor de limba si cultura din Arges confirmand inca odata calitatea si profesionalismul acestei scoli de chineza ce functioneaza aici inca din 2015.

Felicitari Patriciei Nita, Georgianei Horobeanu si Elenei Craiu pentru aceasta performanta! Multumim Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Excelentei Sale, domnul ambasador Xu Feihong si Institutului Confucius Sibiu – partenerul nostru in acest proiect!

Last modified: 14/05/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *