Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Gaudeamus 2018: volume despre cultura si civilizatia Chinei

15/11/2018

In perioada 14 – 18 noiembrie 2018 are loc cea de-a 25-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus, desfasurat la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.

Editia din acest an este dedicata Centenarului Marii Uniri si Primului Război Mondial, si totodata si celor 90 de ani trecuti de la prima transmisiune a Radio Romania. In aceste zile o sa fie peste 300 de expozanti, difuzori de carte si publicatii, producatori si distribuitori de jocuri educationale, asociatii profesionale si organizatii active in domeniile cultura si educatie.

Tema Centenarului va fi prezentata prin intermediul unui stand reprezentativ, care va gazdui o colectie de 600 de volume dedicate Marii Unirii si aproape 50 de evenimente.

Tot mai multi oameni sunt interesati sa afle despre milenara cultura a Chinei, astfel ca Gaudeamus vine in indeplinirea acestor nevoi. Volume despre cultura si civilizatia chineza, printre care amintim: “Patria unei mari literaturi” de Ma Xiaodong si “Ascensiunea si declinul dinastiilor Chinei” de Li Jiazhen. Acestea au fost lansate in prima zi a Targului Gaudeamus, la editura Integral.

Un jurnal inedit <> este volumul scriitoarei Adina Nanu care se va lansa sambata, 17 noiembrie, de la ora 14.00, la standul ICR.

Au fost de asemenea prezentate si “In High School in China” de Andreea Coscai si “Managementul Afacerilor – Calea chinezească” de Nie Shengzhe.

Gigi Rizescu, de la Romanian Chinese Business Club, a vorbit despre “Managementul Afacerilor – Calea chinezeasca”, de Nie Shengzhe. El a mentionat ca aparitia acestor carti reprezintă primii pasi dintr-un program amplu, dedicat cunoasterii culturii si civilizatiei chineze clasice si contemporane, valorilor literaturii si artei si specificului unei vieti economice si socio-politice cu caracteristici unice pe plan mondial.

Last modified: 15/11/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *