Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Huawei va construi o fabrică de producție de 200 de milioane de euro în nord-estul Franței

21/12/2020

Huawei a ales Parcul de Afaceri din orașul Brumath din regiunea fraceză Grand-Est ca loc de desfășurare pentru prima sa fabrică de producție din Europa, liderul mondial de telecomunicații și autoritățile locale din regiunea franceze au anunțat într-o declarație comună publicată joi.
Cu o investiție de 200 de milioane de euro, va crea inițial 300 de locuri de muncă și 500 de locuri de muncă pe termen lung. Aceasta își propune să producă soluții tehnologice de rețea mobilă în valoare de un miliard de euro anual pentru clienții Huawei din Europa, se arată în declarație.
„Cu această fabrică construită la răscrucea Europei, Huawei își va îmbunătăți prezența sa deja bogată pe continent cu 23 de centre de cercetare și de dezvoltare, peste 100 de universități partenere, mai mult de 3.100 de furnizori și un lanț de aprovizionat eficient”, a spus acesta.
Brumath, situat la 17 kilometri nord de Strasbourg, este o comună ce face parte din departamentul Bas-Rin din regiunea Grand Est, lângă granița cu Germania.
Huawei și-a anunțat în 2019 intenția de a construi prima sa fabrică din Europa în Franța. Europa, care este cea mai mare piață de peste hotare a companiei, este văzută de fondatorul companiei Ren Zhengfei ca fiind a doua casă a întreprinderii.
În februarie anul trecut, Huawei a anunțat că fabrica este extrem de automatizată și inteligentă fapt ce va conduce la competitivitatea tehnică în industria Europei și va spori rezistența lanțurilor de aprovizionare și a infrastructurii locale.
Fabrica va avea, de asemenea, un centru demonstrativ, care prezintă procesul de producție al stației de bază wireless, încărcarea softului și procesul de testare. Centrul va fi deschis Operatorilor de telecomunicaţii, guvernelor și autorităților relevante, demonstrând poziția pozitivă a Huawei față de apelul Europei pentru suveranitate digitală, a declarat compania.

Last modified: 21/12/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *