Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Insights About China

13/04/2018

Sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre cultura fascinanta a Chinei? Daca raspunsul este da, va asteptam sa fiti alaturi de noi la Universitatea Romano – Americana in data de 27 Aprilie.

China este tara care poate sa serveasca drept model de urmat datorita realizarilor multiple, realizari ce o situeaza pe un loc de cinste in lume. Astfel,daca doriti sa aflati multe lucruri magnifice despre cultura milenara a Chinei si daca, de asemenea, doriti sa va bucurati de programele artistice ce pun in valoarea frumoasa si bogata China, va recomandam sa participati la evenimentul: “Insights About China”.

Parteri in realizarea acestui eveniment sunt: Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania, Asociatia CHINARO, Universitatea Romano – Americana, Institutul Confucius Bucuresti si Camera de Comert si Industrie Romania – China.

Scopul acestui eveniment este de a aduna intr-un cadru placut prieteni ai Chinei, persoane dornice de a descoperi mai multe despre interesul comun pe care il au: China.

Last modified: 13/04/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *