Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Investiţie chineză de 17 milioane de euro, la Brăila

22/05/2019

O fabrică specializată în producţia de aparate de iluminat a fost inaugurată, în data de 16 mai, la Brăila. Noua unitate de producție a companiei Glorious Lighting S.R.L., cu o valoare investiţională de 17 milioane de euro. Aceasta va angaja, într-o primă fază, 200 de persoane. Compania Glorious Lighting plănuiește să investească, în următorii 5 ani, încă, 15 milioane de euro şi să ajungă la un număr de 800 de angajați.

Fabrica s-a deschis pe locul unui fost centru comercial, situat la ieşirea din municipiu spre Focşani. Autorităţile locale le-au acordat noilor investitori o serie de facilităţi, precum reabilitarea drumurilor de acces, sprijin pentru transportul angajaţilor şi suport în relaţiile cu furnizorii de utilităţi.

Grupul din Shanghai, cu o cifră de afaceri de 80 milioane de dolari, format din două mari companii care activează în domeniul hotelier, producţie de corpuri de iluminat şi tehnologie axată pe energie solară, a cumpărat, în 2017, fostul centru comercial din oraş cu intenţia declarată de a deschide aici o fabrică specializată pe producţia de lămpi, veioze LED.

Întreaga linie de producție vizează atât partenerii acestuia din România, cât şi restul Europei.

Astfel, Brăila devine locația Centrului European pentru producţie, dar şi Hub-ul companiei pentru operaţiuni în alte regiuni ale Europei.

Last modified: 22/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *