Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Investitorii raman optimisti cu privire la economia Chinei

22/04/2020

Investitorii straini raman optimisti cu privire la economia Chinei si a investitiior sale de pe teritoriul Republicii Populare Chineze.

Acestia nu si-au pierdut increderea in dezvoltarea afacerilor pe termen lung de pe piata chineza.

Unele multinationale si-au accelerat ritmul de a investi in China si usor, usor acestea isi reiau activitatea de pe teritoriul Chinei.

Nici planurile de afaceri pe termen lung si nici angajamentul acestora fata de China nu a suferit modificari, acestia avand incredere in modul in care evolueaza sectorul economic in China.

Un studiu realizat de Camera americana de Comert din sudul Chinei arata ca 75% dintre companiile americane intervievate au declarat ca nu isi vor schimba planurile de reinvestire indiferent de impactul focarului.

Costco (cel mai mare vanzator en-gros bazat pe volumul de vanzari din Statele Unite) a anuntat ca isi va deschide cel de-al doilea magazin pe continentul chinez.

Totodata, Toyota Motor Corp din Japonia a anuntat ca va construi o noua fabrica de vehicule electrice in Tianjin.

Multe companii si-au exprimat dorinta de a investi in continuare.

In fata provocarilor globale, China doreste sa consolideze cooperarea cu toate tarile si sa lucreze impreuna cu acestea pentru a asigura deschidere, stabilitate si siguranta bilaterala.

Last modified: 22/04/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *