Bine ai venit! | 欢迎访问网页

La Mioveni a avut loc inaugurarea primului proiect smart city din judetul Arges

09/05/2019

In prezenta reprezentantilor Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, respectiv consilierul departamentului stiinta si tehnologie, dl. ZHANG JIAN, Secretarul II al Ambasadei, dl. WAN CONG, C.E.O. ZTE Romania, dl WANG QINGLIANG, Eduard Gheorghiu, director de vanzari ZTE Romania, alaturi de reprezentii Consiliului Judetean, directori de institutii, consilieri locali si Asociatia CHINARO, la Mioveni a fost inaugurat primul proiect de tip smart city din Arges.

Proiectul a fost realizat cu tehnologie de ultima generatie, produsa de gigantul mondial ZTE, iar lucrarile tehnice au fost realizate de firma Daria Telecom si S.Ed.C. Mioveni.

Au fost montate 126 de lampi LED cu cosum redus, care au o putere care variaza intre 20 si 90 W, in functie de nivelul la care sunt reglate, de asemenea s-au montat 17 camere CCTV de supraveghere video – rezolutie 1920×1080/60fps cu sistem infrared, un stalp BluePillar cu panou LED care poate reda video mesaje informative, anunturi, materiale publicitare, o statie meteo si terminal pentru furnizare de semnal internet WI-FI gratuit in zona si realizarea de catre specialistii ZTE a unui soft special de operare.

Fundatia unui oras inteligent, in contextul dezvoltarii durabile si protejarii mediului, are ca pilon de rezistenta economia resurselor. Astfel ca datorita acestui proiect se permite reglarea automata si de la distanta a iluminatului stradal, generand economii majore de energie electrica.

Sistemul de iluminat stradal inteligent furnizat de ZTE ofera o varietate de metode de acces la retea, cum ar fi fibra optica si acces la retele fara fir (4G).

Platforma de smart city poate fi dezvoltata la nivelul intregului oras si poate permite servicii si aplicatii mult mai complexe.

Asociatia CHINARO tine sa precizeze ca e un semn de bun augur ca discutam despre inovatie, tehnologie si economie in anul in care celebram cea de-a 70-a aniversare a stabilirii relatiilor diplomatice dintre China si Romania si 15 ani de la stabilirea Parteneriatului amplu de prietenie si cooperare dintre China si Romania.

Felicitam initiativa de demarare a proiectului smart city si ii multumim Ambasadei Republicii Populare Chineze pentru tot sprijiul acordat!

Last modified: 09/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *