Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Medicină tradițională chineză la Mioveni!

09/05/2019

În perspectiva înființării la Mioveni a unui Centru de Diagnosticare și Tratament Complex de Medicină Tradițională Chineză o echipă de specialiști din cadrul Spitalului de Medicină Tradițională al Municipiului Jinhua, formată din domnul Shao Jianping – directorul general al spitalului, domnul Kong Jiangming – directorul medical și domana Cheng Weizhen – directorul de îngrijiri s-au aflat la Mioveni, în cadrul unei vizite oficiale. Aceștia au fost însoțiți de consilierul departamentului știință și tehnologie al Ambasadei Chinei în România, dl. Zhang Jian și de Secretarul II al Ambasadei, dl. Wan Cong și de reprezentanți ai Asociației CHINARO.

Cele două părți au semnat și un Contract de Cooperare între Spitalul de Medicină Tradițională Chineză din Municipiul Jinhua – provincia Zhejiang, Spitalul Orășenesc Mioveni și administrația locală a orașului. În baza acestui document, urmează ca la Mioveni să se dezvolte un proiect de tratament, prevenire și îngrijire specifică medicinei tradiționale chineze de tipul acupuncturii și moxibustiei.

Din partea chineză, proiectul de la Mioveni va fi condus de distinsul specialist Shi Xuemin (Academician al Academiei Chineze de Științe, Maestru în Medicina Chineză) care, alături de o echipă de specialiși și academicieni chinezi vor dezvolta secția de acupunctură.

În data de 9 mai, delegația de medici din China, va avea o serie de întâlniri și discuții cu autoritățile medicale și administrative județene.

Last modified: 09/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *