Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Microsoft deschide cel mai mare laborator de AI & IoT în Shanghai

20/05/2019

Microsoft Corporation a înființat un laborator insider de inteligență artificială și Internetul Obiectelor în Shanghai pentru a ajuta transformările digitale în industrii.

Situat într-o clădire de 2.800 de metri pătrați din Parcul Zhangjiang Hi-Tech din Zona nouă Pudong, laboratorul, care a început să funcționeze miercuri, este înființat în parteneriat cu întreprinderea de stat Zhangjiang Group. Este al patrulea și de asemenea, cel mai mare astfel de laborator din lume condus de Microsoft.

Microsoft a declarat că laboratorul oferă “sprijin total” pentru interiorul întreprinderilor și explorează tehnologia Internetul obiectelor și tehnologiilor AI pentru a stimula transformarea digitală care are loc întreaga industrie, inclusiv industria prelucrătoare, comerț cu amănuntul, asistență medicală, finanțe și construcții urbane.

Treizeci de întreprinderi chineze și străine au fost selectate din aproximativ 300 de solicitanți ca primul lot de “întreprinderi autorizate” în laborator. Printre acestea se numără atât start-up-uri, dintre care 21 se află în Shanghai, cât și corporații multinaționale precum ABB Engineering (Shanghai) Ltd. și Pan Asia Tehnic Automotive Center Co, Ltd.

Laboratorul va oferi suport întreprinderilor în următoarele trei până la șase luni, oferind resurse hardware și software, servicii cloud și accesul la ecosistemul Microsoft, potrivit Microsoft.

“Combinația și aplicarea tehnologiilor AI și Internetul obiectelor devin ultimele tendințe care conduc transformarea digitală la nivel mondial”, a declarat Alain Crozier, vicepreședinte Microsoft Corporation, președinte și CEO al regiunii Greater China, la ceremonia de lansare care a avut loc miercuri.

“Un sondaj arată că afacerea globală a Internetului obiectelor va depăși 255 miliarde de dolari în 2022, iar China va deține aproape un sfert din aceasta, ceea ce înseamnă o piață cu potențiale enorme”, a declarat acesta, adăugând că laboratorul urmărește să ajute întreprinderile “să câștige oportunități de piață aduse de inovațiile tehnologice.”

Celelalte trei laboratoare Microsoft AI & IoT Insider Labs sunt situate în Redmond din Washington, Shenzhen din China și Munchen din Germania.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 21/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *