Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Noua era a telefoanelor este adusa de productorul chinez Xiaomi

10/10/2019

Xiaomi are un nou tip de telefon absolut impresionant din punct de vedere al design-ului. Noul dispozitiv se numeşte Mi MIX Alpha şi este primul telefon care se laudă cu un ecran cu raport ecran-corp de 180,6%.

Tot dispozitivul o să fie înfăşurat într-un ecran flexibil, care lasă loc doar pentru o bandă verticală subţire pe partea din spate, acolo fiind poziţionată şi camera foto.

Ecranul „4D curbat” pare să fie o adevărată operă de artă.

Telefonul va intra în producție la scară mică în acest an și va fi pus la vânzare în decembrie pentru 19.999 de yuani, adică aproximativ 2.800 de dolari.

Dispozitvul va avea cel mai puternic hardware disponibil în acest moment, adică Snapdragon 855+, 12 GB memorie RAM, 512 GB stocare internă şi totodată, va beneficia de încărcare rapidă la 40W pentru acumulatorul de 4.050 mAh.

Mi MIX Alpha o să fie primul smartphone care e echipat cu un senzor de 108 megapixeli produs de Samsung. Acesta foloseşte tehnologia de pixel binning pentru a realiza fotografii cu detalii înalte şi fără zgomot la 27 de megapixeli. Fiind unul dintre cei mai mari senzori de pe piaţă, promite performanţă îmbunătăţită în lumină slabă, mai ales că este alăturat unui obiectiv f/1.69 cu deschidere largă. Mi MIX Alpha include şi o cameră de 20 megapixeli f/2.2ultra-wide, dar şi o cameră f/2.0 pentru portret cu senzor de 12 megapixeli.

Senzorul camerei este de patru ori mai mare decât senzorul Sony IMX586 de 48MP.

Last modified: 10/10/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *