Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Prescripțiile electronice impulsionează o nouă eră medicală

11/06/2020

Pe fondul COVID-19, serviciile de asistență medicală online se dezvoltă din ce în ce mai mult.

Consultațiile online oferă beneficiul că se pot realiza din confortul și siguranța casei dumneavoastră.

Spitalul Changfeng din Beijing este una dintre instituțiile medicale autorizate să ofere servicii online acoperite de asigurarea medicală națională.

Spitalele si clinicile de asistență medicală online pot lansa noi moduri de promovare și totodată, au avantajul că pot să le transmită în timp real, pot exista consultații online ce oferă beneficiul de a adresa întrebări medicului specialist, evitând astfel posibilitatea de a afla răspunsuri alarmante de pe internet.

Prescripția medicală transmisă pacientului prin mijloace electronice poate fi utilizată o singură dată cu scopul de a ridica de la farmacie medicamentele prescrise.

Un studiu a arătat că tinerii consumatori vor fi probabil ținta firmelor medicale bazate pe consultații online, având în vedere că au mai ușor acces la tehnologie și sunt mai deschiși la schimbare.

Serviciile online sunt din ce în ce mai accesate și nu doar în contextul pandemiei. Acestea oferă multiple beneficii: opinia avizată a unui medic specialist, fară timp de asteptare, fară timp petrecut în trafic și mediul familiar de acasă ce poate să ajute pacientul să se simtă mai confortabil și mai puțin anxios.

În trecut, pacienții au avut puțină încredere în asistența medicală de pe internet. Epidemia COVID-19 a adus mulți pacienți care, în mod normal, ar prefera spitalele fizice pe platformele medicale online.

Consultând un medic online, aceștia au avut o experiență mai bună decât se așteptau, ceea ce s-a dovedit a fi o educație excelentă de piață pentru spitalele online, aducând un potențial mare de creștere în acest sector.

Last modified: 11/06/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *