Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Fără categorie

Prima crama de vin din China

24/09/2013

În judeţul Changli, provincia Hebei, pe data de 12 august 2013 s-a deschis Crama Moutai. Aceasta este prima din China ce are instalaţii speciale de păstrare a vinului. Construirea cramei a durat şapte ani şi a fost realizată de către Moutai Wine Company.
 Crama inaugurează o nouă formă de stocare a vinului, în China, aceasta păstrând constantă temperatura vinurilor naturale din ţară, iar în plus, prezintă  şi elementele vinului Moutai, având o vinotecă tradiţională.
În iulie 2002, prin investiţii de la Kwei Chou Moutai Group a fost înfiinţată Changli Moutai Wine Co, care a început să producă vin cu tehnici importate din Bordeaux. În prezent, producţia anuală de vin a companiei depăşeşte zece mii de tone.

Judeţul Changli este cunoscut după numele de “casa strugurilor de vin din China” şi, de asemenea, “locul vinului roşu sec din China”. Judeţul fiind situat la 39 grade latitudine nordică, la fel ca şi Bordeaux, din Franţa, regiune recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din lume pentru cultivarea strugurilor.

Last modified: 24/09/2013

Comments are closed.