Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Primul pod extensibil chinez pe baza printării 3D

10/09/2021

Tehnologie la superlativ! Discutam despre primul pod extensibil chinez, fabricat prin imprimarea 3D. Acesta e dat in folosinta intr-un parc din Shanghai. Toate materiile prime folosite sunt un tip de poliester de acid carbonic reciclabil. Podul are o lungime de 9,34 metri, latime de 1,5 metri, inaltimea de 1,1 metri si o greutate de 850 kilograme.

Podul este plasat peste un mic rau si este alcătuit din noua fragmente extensibile. 36 de placi triunghiulare formeaza barele de mana din ambele laturi, pardoseala este realizata din 17 placi tetragonale. Podul poate sa fi extins intr-un minut prin bluetooth de pe telefonul mobil. Pe pod pot trece in acelasi timp maximum 20 de persoane. Podul este foarte practic, sigur si ofera un nou exemplu de imbinare a creativitatii cu utilul!

Podul este dotat cu un sistem de alarma automata care se activeaza in cazurile in care se depsaseste capacitatea de sustinere. Seara, datorita LED-urilor din barele de mana, umbra din rau a ruletei de pod seamana ca o luna rotunda, fapt ce adauga un plus de valoare conceptului supramodern.

Last modified: 10/09/2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *