Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Producătorul auto GAC vinde mașini electrice chinezești în Israel

16/09/2019

Mașinile electrice chinezești vor fi vândute pentru prima dată în Israel începând cu primul trimestru al anului 2020, întrucât un dealer israelian va oferi modele de GAC Motor, cel mai important producător auto din China, potrivit ziarului în limba ebraică Yedioth Ahronoth.

Modelele de mașini electrice GAC Motor care vor fi vândute în Israel sunt Aion S și Trumpchi GE3.

Aion S, o mașină sedan compactă, a fost dezvaluită în noiembrie 2018 de către GAC NE, departamentul vehiculelor electrice al GAC Motor.

Lungimea Aion S este de 4,77 metri, iar ampatamentul său este de 2,75 metri. Capacitatea bateriei de 58,8 kWh oferă modelului Aion S o autonomie minima de conducere de 510 de kilometri.

Trumpchi GE3, lansat în 2017, este un SUV crossover subcompact (vehicul utilitar sport) cu o lungime de 4,35 metri și un ampatament de 2,56 metri.

Este echipat cu o baterie de 47 kWh și are o autonomie de conducere de 310 km.

Compania israeliană importatoare de mașini electrice GAC va fi o nouă filială a Union Group, un importator israelian de mașini Toyota situat în orașul de coastă Tel Aviv.

Mai târziu în 2020, modelele de mașini electrice ale producătorilor auto din China MG Motor, JAC Motors și NEVS sunt de așteptat să intre în Israel.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 16/09/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *